Partnerstvo

Kreiranje prepoznatljivosti naše kompanije kao zastupnika tržišne ekonomije u današnjem svijetu otvorenih granica, spremnog da se uključi u nadmetanje na domaćem i tržištu Evropske unije, predstavlja naš vitalni interes i suštinsko opredjeljenje. Na tim osnovama uključeni smo u vodeće asocijacije privrednika kod nas i u regionu, u cilju povećanja konkurentnosti domaće privrede, unapređenja ekonomskog razvoja , stranih investicija i konačnog suzbijanja sive ekonomije i nelojalne konkurencije.

Privredna komora ITALO-ORIENTALE  sa sjedištem u Bariju, osnovana davne 1924 godine, sa ciljem da povezuje poslovne partnere u okviru mediterana ima svoje delegacije u više od 30 zemalja svijeta.  Predstavništvo PK Italo-Orientale osnovali smo 2004 godine u Podgorici a za počasnog delegata u Crnoj Gori izabran je g.din Ivan Sekulić. Ukoliko želite postati naš član, možete nam se direktno obratiti kako bi  Vam poslali kompletan spisak usluga Komore i potrebnu dokumentaciju. Više informacija na adresi www.ccio.it

Cosmetics business group – Montenegro  predstavlja poslovno udruženje pet  firmi u sektoru trgovine robama široke potrošnje u cilju postizanja dugoročne konkurentske prednosti  na Crnogorskom tržištu. Cosmetics Business Group – Montenegro osnovana je 2008 godine, i čine ga MPM doo, Italprof doo,  Alfaton Lekić doo,  Ortus doo  i Kobis Company,  sa kumulativnim godišnjim prometom od c.ca 35 (tridesetpet) miliona eur-a.

Privredna komora Crne Gore  budući da postoji veliki obostrani  interes u trgovini, kulturnoj razmjeni i ekonomskom razvoju privatnog i javnog sektora između Italije i Crne Gore, kao i da je njegovanje dobrih odnosa od obostranog interesa, kao predstavnici Privredne komore Italo-Orientale,  promovisali smo inicijativu koja je dovela do potpisivanja protokola o zajedničkoj saradnji između naše dvije komore.

Unija  poslodavaca Crne Gore reprezentativna organizacija poslodavaca i preduzetnika čiji smo članovi i čije  članstvo čine Mala i srednja preduzeća, asocijacije i veliki sistemi. Članstvo UPCG ostvaruje preko 85% BDP i upošljava preko 65% radnika u privredi.

Asocijacija Menadžera Crne Gore  promoviše razvoj i unapređenje menadžerske profesije i poslovnog ambijenta u Crnoj Gori, snažna asocijacija uspješnih profesionalaca čiji smo članovi a koji su, dijeleći znanje i iskustvo, podrška i partner menadžerima i društvu u cjelini.